logo
Zoeken:

Entertainment


Entertainment » Michel & Samantha op dreefShow voor ouderen

Miche & Samantha op dreef, is een super gezellig programma speciaal voor senioren. Onze twee zeer ervaren entertainers brengen een gevarieerd programma met veel zang, spelelementen, en humoristische acts

Ontvangst van de gasten door Michel & Samantha die er voor iedereen meteen een feest van maken. Ze spelen vrolijke deuntjes op hun accordeon en zorgen ervoor dat iedere gast al met een glimlach naar binnenkomt. 

Eerste showblok waarin de gastheer Michel en gastvrouw Samantha starten met een hilarisch interactief optreden met de nodige magie en geweldige ballonnencreaties. Daarna volgt een verrassende sketch waarin ze beiden in een andere rol kruipen. Tot slot eindigt het duo dit blok met een knallende muziek-bingo waarbij de prijzen in de vorm van live gezongen serenades (liedjes) worden aangebonden. 

- Pauze voor een drankje –

 Tweede showblok begint met een korte humoristische klucht waarbij de acteurs weer in twee lachwekkende typetje transformeren. Gevolgd  door een ode aan oude cabaretiers waarbij er liedjes en stukjes van conferences van Toon Hermans & Wim Sonneveld worden gebracht. Daarna volgt een interactief spelprogramma met diverse onderdelen waaraan de gasten kunnen meedoen en er leuke prijsjes te winnen vallen. We sluiten feestelijk af met grandioze Hollandse meezingers!

Afscheid! Na het programma worden de gasten persoonlijk uitgezwaaid door het gastpaar en iedereen is het erover eens: 'We hebben een prachtige middag gehad.

 

 

 Bladeren:

Seniorenprogramma  Seniorenprogramma "Weer eens iets anders"
Liedjes - goochelen - buikspreken.

"Ik ben blij dat ik ze niet vergeten ben" Ouderenprogramma van Michel
Liedjes - goochelen - buikspreken.

Bram Biesterveld  Blijven Lachen Show Bram Biesterveld Blijven Lachen Show
Soloprogramma van Bram Biesterveld

Casa Nostalgia Casa Nostalgia
Een programma met veel muziek en plezier.