logo
Zoeken:

 

seniorenshows.nl is een onderdeel van:
Outevents Entertainment

Outevents Entertainment  is een onafhankelijk bemiddelings- en evenementenbureau dat beschikt over een breed aanbod van bands, artiesten, entertainment, acts en activiteiten.

Of het nu gaat om het boeken van een band of discotheek voor een bruiloft of de organisatie van zakelijke bijeenkomsten met een formeel karakter, wij ondersteunen onze relaties bij het maken van de juiste keuze, adviseren en verzorgen de administratieve aspecten.

Outevents is actief op het gebied van de artiestenbemiddeling en organisatie van evenementen. Outevents is in het bezit van een arbeidsbemiddelingvergunning en kan daarmee alle administratieve verplichtingen m.b.t. loon en premieheffing voor uitvoerende artiesten verzorgen.

Door onze expertise en ervaring op een groot aantal deelterreinen kunnen wij onze relaties bijstaan bij het formuleren van de juiste doelstellingen van het evenement en daartoe de juiste adviezen en oplossingen aan te dragen. Bij het formuleren de juiste doelstelling kan Outevents ondersteunen en adviseren en de juiste elementen aandragen.

Dat betekent veelal voor onze relaties minder administratie en transparantie in de kosten. Wij hebben in de loop der jaren een solide basis gebouwd en zijn voor onze relaties een betrouwbaar aanspreekpunt wanneer het gaat om de organisatie van uiteenlopende evenementen.

In 1979 is het bedrijf gestart met de bemiddeling op het gebied van entertainment  onder de naam UMO BV door Henk Out. Henk Out was  zelf jarenlang uitvoerend artiest en daarom bekend met alle ins en outs van de artiesten- en evenementenbranche.

Na de pensionering van Henk Out berust de dagelijkse leiding van de onderneming  bij Frans Pel, sinds midden jaren 80 werkzaam bij het bedrijf. Afgestudeerd in de Sociale Wetenschappen aan de  Universiteit van Amsterdam heeft hij gezorgd voor continuïteit en de gestage uitbreiding van de activiteiten. Mede daardoor is Outevents al meer dan 30 jaar een begrip.

www.outevents.nl
www.henkout.nl
www.seniorenshows.nl