logo
Zoeken:

Entertainment


Entertainment » Casa NostalgiaEen programma met veel muziek en plezier.

Voor het eerst samen in een programma: Bram Biesterveld en Hans Baaij.

Bram Biesterveld begon ooit als Napolitaanse zanger en trad veel op met artiesten als Johnny Kraaykamp jr. , Rita Corita en Bueno de Mesquita. Hij is als artiest geschoold in vele genres en dat is terug te zien in zijn optredens. Lachen om  de typetjes zoals de Kozakof Dronken Opa, afgewisseld met een grappig verhaaltje en dan weer een zeer herkenbaar liedje zoals Marina, Marina of Een Bosje Rode Rozen. Met zijn vlotte presentatie en zijn humor worden de gasten bij de voorstelling betrokken en is het altijd heel gezellig.
Kent u Pommetje Horlepiep nog ? De avonturen van de vrolike huisknecht zal menig televisiekijker zijn bijgebleven. Het is inmiddels lang geleden dat Pommetje op TV was, maar Bram bewijst nog steeds een ras entertainer te zijn.

Hans Baaij
Toetsenist, zanger en entertainer.
Hans is een beroepsmuzikant die al meer dan 30 jaar  gezelligheid weet te brengen. Zijn zeer herkenbare liedjes nodigen uit om mee te doen en vooral om mee te zingen. Liedjes van Frans Bauer, Andre Hazes en de bekende meezingers uit  vroeger jaren passeren  de revue.

Samen met Bram is dit programma Casa Nostalgia een combinatie van  het beste van twee werelden: muziek en entertainment.

Tijdsduur 2 x 45 minuten of in  overleg.

 Bladeren:

"Ik ben blij dat ik ze niet vergeten ben" Ouderenprogramma van Michel
Liedjes - goochelen - buikspreken.

Bram Biesterveld  Blijven Lachen Show Bram Biesterveld Blijven Lachen Show
Soloprogramma van Bram Biesterveld

Rene Alleen. Soloprogramma voor senioren Rene Alleen. Soloprogramma voor senioren
Dik een uur lekker ongegeneerd lachen.

Oude Ambachten Oude Ambachten
Oude Ambachten laten het vakwerk van vroeger zien