logo
Zoeken:

Acts

Leuke acts voor elke gelegenheid. Animatie, Clowns, Karikaturist, Portretknipster, Goochelaars, IJscoman,en vele andere


Acts » Waarzegster en Handlezeres Mary Jane



Sfeer creeren is bij Mary Jane meer dan een kleedje en een glazen bol.

De waarzegster of kaartlegster heeft door de eeuwen heen altijd een belangrijke rol gespeeld in het maatschappelijk leven. In sommige culturen heeft zij meer gezag dan in andere, maar zij wordt nog altijd veel geraadpleegd. Seniorenshows.nl  heeft een aantal kaartlegsters en waarzegsters in het bestand die psychologisch inzicht combineren met veel kennis en daarmee de bezoekers verrijkt met nieuwe inzichten heenzenden. De act is prima te combineren met feesten, opendagen en bezoekersdagen.

Sfeer creeren is bij Mary Jane meer dan een kleedje en een glazen bol. In een sfeervol gedecoreerde omgeving met een juiste en rustgevende uitstraling, legt Mary Jane op zeer professionele wijze de tarotkaarten.
Deze kaarten worden vooraf geschud en vervolgens gelegd. Hierdoor ontstaat een patroon, verschijnen er combinaties van afbeeldingen die verbanden aangeven.Op deze wijze vormt zich onmiskenbaar een beeld van de persoon die tegenover Mary Jane heeft plaatsgenomen. Allerlei emoties waarvoor iemand een plek wil creeren kunnen ter sprake komen. Oplossingen liggen niet altijd voor de hand, maar begrip, een luisterend oor, een subtiele sturing zijn de handvaten voor een stapje in de goede richting.
Dankzij haar grote levenswijsheid en de tarotkaarten zal zij Uw gids zijn op het levenspad vol mysteries en vraagstukken. Het uitgangspunt bij een gesprek met Mary Jane is de positieve aspecten te belichten en daardoor zal het consult altijd met een glimlach besloten worden.

Mary Jane beschikt over een fraaie blauwe tent(optioneel)



Bladeren:

De Roddeltantes Bep en Beppie doen verslag De Roddeltantes Bep en Beppie doen verslag
Dit duo doet op humoristische wijze uitgebreid verslag van het wel en wee van het aanwezige publiek.

De Goochelende IJscoman De Goochelende IJscoman
Een optreden van de Goochelende IJscoman is een topper. Laat u verrassen door deze hilarische act.

Nostalgische Scheersalon Nostalgische Scheersalon
Onze nostalgische barbier 'de natte kwast' laat oude tijden herleven.

Vuurspuwer Vuurspuwer
Bijvoorbeeld als entree act hebben wij een spectaculaire vuurshow van 5 a 7 minuten