logo
Zoeken:


Muziek » Sophies Sterrenshow met zanger Kees Versluys e.a.



Sophie's Sterrenshow. Een show vol humor en gezelligheid en natuurlijk muziek

Sophie's Sterrenshow
Een show vol humor en gezelligheid
Voordat de show van 2 keer 45 minuten begint, loopt Sophie door de zaal (of ze staat bij de entree) en zet daarmee al de toon, gezelligheid! Op de achtergrond klinkt al de muziek uit vervlogen tijden, maar ook hedendaagse muziek wordt ten gehore gebracht. De gasten kunnen tijdens de showavond hun verzoeknummers indienen. Ze schrijven de titels op een briefje (Sophie deelt de briefjes uit) en kort daarna kunnen ze meezingen met hun eigen muziek.
2 keer 45 minuten duurt de show, maar het totaalprogramma is ongeveer 3 uur. Dit is inclusief de pauze, waarin uiteraard de verzoeknummers worden gedraaid.
Prijs op aanvraag.

Reactie op de show 9 oktober 2008 Te Uithoorn:
''Graag wil ik nogmaals via deze mail onze enorme dank uitspreken voor het op treden van Kees, en Sophie. De Kaptain Dinershow was zeer goed, professioneel, afwisselend, muzikaal en zeer sfeer verhogend. Bijzonder verrast en blij waren we met de extra medewerking van Otto en Dorien. Wat een aanvulling! De bewoners vonden de show enorm! We hebben zeer goede reactie van hen mogen ontvangen. Ik kom woorden te kort om ons gevoel uit te drukken maar we zijn erg dankbaar voor het enthousiasme van deze artiesten.''
Henk van 't Hoff
Amstelring Uithoorn
Beste Mary Jane, Celesta, Kees, en Otto
Dank ook dit jaar voor jullie fantastisch optreden! We hebben weer enorm genoten en de bewoners waren bijzonder enthousiast. Het programma was uitgewerkt tot in de finesses en qualitatief bijzonder goed. Wat is het toch leuk om met jullie een thema voor te bereiden en uit te voeren, jullie passen je helemaal aan! Het contact met de ouderen springt er echt boven uit en heeft een waardigheid en spontaniteit die door iedereen bijzonder gewaardeerd wordt.
Als je dit bericht op internet wil zetten is dit prima, graag beveel ik jullie aan bij andere huizen/ gelegenheden.
met dank namens ons allen,
Henk van 't Hoff
activiteitenbegeleider Het Hoge Heem
Uithoorn
 



Bladeren:

Draaiorgel Draaiorgel
Draaiorgel voor ontvangsten en buitenoptredens.

OPERA VOOR IEDEREEN! – MAZALI OPERA SINGERS OPERA VOOR IEDEREEN! – MAZALI OPERA SINGERS
Toegankelijk en van hoge kwaliteit onder het motto: opera is leuk en we mogen meer genieten.

Zanger Kees Versluys. Zanger Kees Versluys.
Zanger Kees Versluys brengt een veelzijdig repertoire.

Muzikaal Urgentie Team Muzikaal Urgentie Team
Muziek als geneesmiddel