logo
Zoeken:


Muziek » OPERA VOOR IEDEREEN! – MAZALI OPERA SINGERS



Toegankelijk en van hoge kwaliteit onder het motto: opera is leuk en we mogen meer genieten.

OPERA VOOR IEDEREEN! – MAZALI OPERA SINGERS
Toegankelijk en van hoge kwaliteit onder het motto: opera is leuk en we mogen meer genieten.
Het unieke project van de Mazali Opera Singers maakt opera toegankelijk en neemt je al zappend mee langs hoogtepunten en juweeltjes uit een breed opera repertoire.
Met bovenstaande als uitgangspunt bieden de Mazali Opera Singers veel mogelijkheden. De aria’s en ensemblestukken worden ingeleid middels een lichtvoetige toelichting of passende anekdote zodat de gasten inde scène worden geplaatst – voor optimaal genieten.
Toelichting in Nederlands, Engels, Frans, Spaans en een beetje Italiaans is geen probleem dus ook geschikt voor een internationaal gezelschap.
Een podium is niet nodig, de ‘Mazali Opera Singers’ beschouwen de hele locatie als hun terrein. Gepassioneerd en vol enthousiasme, dichtbij het publiek en interactief, bezorgen de zangers zelfs operaleken een gelukzalig gevoel. Het repertoire en de bezetting van de ‘Mazali Opera Singers’ bestaat uit een pool van 50
Nederlandse en buitenlandse professionele operazangers. Naast artistiek leidster en mezzosopraan Mylou Mazali treden een sopraan, een tenor en een bariton of bas op.
Dit viertal staat onder muzikale begeleiding van een pianist(e). Verschillende bezettingen en optreedvormen zijn mogelijk, zelf 1 zangeres met pianist als duo is mogelijk.
Afhankelijk van de grootte van de groep zal het programma op locatie worden ingevuld. Uitermate geschikt voor bij een (uitgeserveerd) diner. De Mazali Opera Singers zingen tussen de gangen door korte 2 tot 3 intermezzi van 10/15 minuten. Concertante of avondvullende optredens tot maximaal 2 x 45 minuten kunnen uitsluitend met een grotere bezetting (vanaf 4 zangers met pianist).
De Mazali Opera Singers brengen onder leiding van de mezzosopraan Mylou Mazali een programma dat wordt aangepast aan het evenement en kan zelfs op thema indien gewenst. Van belang is dus dat duidelijk wordt of het om een jubileum, afscheid, bruiloft, productpresentatie of anderszins gaat. Het programma komt in overleg tot stand. In ieder geval zijn op de locatie nodig: een goed gestemde vleugel of piano, kleedkamer, lichte maaltijd en consumpties voor de artiesten en parkeergelegenheid.


Bladeren:
 



Bladeren:

Zangeres Imca Marina Zangeres Imca Marina
Haar eerste hit scoorde de vertolkster van het levenslied in 1960 met het Duitstalige liedje Morgen.

Draaiorgel Draaiorgel
Draaiorgel voor ontvangsten en buitenoptredens.

Sophies Sterrenshow met zanger Kees Versluys e.a. Sophies Sterrenshow met zanger Kees Versluys e.a.
Sophie's Sterrenshow. Een show vol humor en gezelligheid en natuurlijk muziek

Zanger Kees Versluys. Zanger Kees Versluys.
Zanger Kees Versluys brengt een veelzijdig repertoire.