logo
Zoeken:

Acts

Leuke acts voor elke gelegenheid. Animatie, Clowns, Karikaturist, Portretknipster, Goochelaars, IJscoman,en vele andere


Acts » Ontvangstact door de Politieagent op SteltenDe welkoms act door de Politieagent op Stelten is een boven alles uitstekende act.

Ontvangstact, Welkomsact of Entree Act is de voor de gasten de eerse kennismaking met de locatie of evenement. Er zijn veel verschillende acts voor evenementen, afhankelijk van aard en doel. Artiesten en acteurs voor humoristische, spectaculaire of verrassende ontvangsten zijn uiterst belangrijk voor de eerste indruk van een evenement, zoals bruiloft, presentatie, open dag, congresopening en feestelijke introducties. Uitgevoerd door acteurs of muzikant zijn er vele variaties mogelijk.

De welkoms- of ontvangst act door de Politieagent op Stelten is een boven alles uitstekende ontvangst act. Deze ordehandhaver overziet elk evenement met strenge, doch rechtvaardige blik en houdt de gasten en bezoeker op het juiste pad, zorgt voor parkeerproblemen en is met de juiste toon en handig bonnenboekje een aanwinst voor bezoeker en fiscus. Daarnaast kan hij ook de gasten naar binnen leiden en de weg wijzen.

 Bladeren:

Silhouetknipster Madame Baroque Silhouetknipster Madame Baroque
Gekleed in stijlvolle barokkleding maakt onze silhouetknipster een fraai gelijkend schaduwbeeld van de gasten.

De Valentijn Fee De Valentijn Fee
Hartverwarmd bezoek van een of meerdere feeen.

Sneltekenaar Karikaturist Sneltekenaar Karikaturist
Iedereen een mooie karikatuur

Gastvrouw, Lakei en Supernanny Sophie Gastvrouw, Lakei en Supernanny Sophie
Supernanny en gastvrouw Sophie verzorgt veelzijdig entertainment.