logo
Zoeken:


Muziek » Met de Muziek Mee met HansVaak wordt bij senioren gedacht dat er nog liedjes uit de oude doos gespeeld moet worden, wel dat  kan Hans ook.

Hans  seniorenprogramma.
Vaak wordt bij senioren gedacht dat er nog liedjes uit de oude doos gespeeld moet worden, wel dat  kan Hans ook. Maar hij houdt er  rekening mee dat de “Oudere Jongere” toch echt meestal tijdens de  Rock and Roll tijd  is opgegroeid. Daarom speelt  Hans  liedjes  uit de 60 , 70, 80er jaren maar natuurlijk ook songs uit de huidige tijd. Samen met de gasten  maakt Hans er altijd een gezellige middag of avond van met veel humor. Met luisternummers afgewisseld met een dansje en een tranentrekker, kortom een feestje.

Een korte indruk van het programma.
Wat Hans zo bijzonder maakt is, dat  hij  het publiek muzikaal kan amuseren, waarbij hij  zingt, speelt op zijn keyboards  en entertaint. Het repertoire is Nederlandstalig / Engelstalig met veel nadruk op het repertoire dat de ouderen aanspreekt, zoals reeds genoemd Rock & Roll. Op verzoek wisselt hij  een grote hit van vroeger  af met een meezinger van jewelste en dan weer een meezing potpourri, met allerlei refreinen uit die tijd. Ook speelt hij een eigentijds nummer. Hans brengt sfeer en gezelligheid.
 Bladeren:

Accordeonist Peter Accordeonist Peter
Op het terras - of op de boot - tijdens uw receptie toch een stukje muziek, dat brengt sfeer.

The New Combo The New Combo
Allround orkest bestaande uit 2 tot 6 ervaren muzikanten

Troubadour en brenger van gezelligheid Hannes Kabannes. Troubadour en brenger van gezelligheid Hannes Kabannes.
Van oudsher trekken de troubadours rond. Overal brengen zij hun liederen.

Jeffry Bonnet Chansonnier Jeffry Bonnet Chansonnier
Voortreffelijk vertolker van het Franse en Nederlandse chanson