logo
Zoeken:


Muziek » Hans de Cock en het Liedjesprogramma Zo Heerlijk RustigMet zijn nieuwe programma ‘Zo heerlijk rustig’ gaat Hans terug naar de jaren veertig en vijftig

Met zijn nieuwe programma ‘Zo heerlijk rustig’ gaat Hans terug naar de jaren veertig en vijftig. Het Nederlandstalige repertoire loopt van Johnny Jordaan en Willy Alberti tot Wim Sonneveld en Jules de Corte. Daarnaast komen zeker ook buitenlandse beroemdheden als Rocco Granata en Marlene Dietrich langs. En een programma van Hans de Cock is natuurlijk niet compleet zonder een greep uit het Franse repertoire. Omdat volgens Hans niemand zo mooi afscheid kon nemen als Vera Lynn sluit hij af met ‘From The Time We Say Goodbye’ en ‘We´ll Meet Again’ van deze ‘Sweetheart of the Forces’.

Hans de Cock kan putten uit een haast eindeloos repertoire. Afgaande op de sfeer van het moment, de wensen van de opdrachtgever en verzoekjes uit de zaal maakt hij daaruit een keuze. Geen twee optredens zijn daardoor hetzelfde, al zullen zijn grote liefdes Bécaud, Piaf en Sonneveld waarschijnlijk nooit ontbreken.
Seniorenprogramma van  2 x 45 minuten Liedjes uit de veertiger en vijftiger jaren, een ontspannen presentatie, af en toe natuurlijk een vleugje weemoed, dan weer een gezellige meezinger, alles draagt bij aan een genoeglijke middag of avond vol zoete herinneringen. Hij speelt, waar nodig, draadloos versterkt over eigen geluidsinstallatie, waar mogelijk, onversterkt.


 Bladeren:

Troubadour en brenger van gezelligheid Hannes Kabannes. Troubadour en brenger van gezelligheid Hannes Kabannes.
Van oudsher trekken de troubadours rond. Overal brengen zij hun liederen.

Jeffry Bonnet Chansonnier Jeffry Bonnet Chansonnier
Voortreffelijk vertolker van het Franse en Nederlandse chanson

Johnny's Seniorenshow Johnny's Seniorenshow
Johnny nodigt u graag uit, om er een feestje van te maken en wie weet ... wel een spelletje bingo te doen.

Klassieke Muziek met Pianist Jean Klassieke Muziek met Pianist Jean
Pianist voor dinermuziek en recepties