logo
Zoeken:

 

Tiroler Muziek Tiroler orkest en Apres Ski Muziek  

Apres Ski Muziek, Tiroler muziek, Tiroler acts en Tiroler orkesten zijn populairder dan ooit, mede door de groeiende belangstelling voor Oktoberfeesten en apres ski feesten. Onze orkesten en acts zorgen altijd voor veel sfeer en gezelligheid op grote en kleine feesten.   

 Oktoberfest 

Langzaam maar zeker is in Nederland het Oktoberfest populairder geworden. Grootschalige feesten, maar zeker ook de kleinere feesten mogen zich in toenemende belangstelling verheugen. En gezellig zijn deze feesten met de lange biertafels, bierpullen, Lederhosen en de Dirndl. Seniorenshows.nl heeft een aantal uitstekende orkesten en artiesten in het bestand met Duits en Tirools repertoire. Voor podia en akoestisch mobiele optredens. Naast het bekende repertoire brengen deze artiesten ook hun eigen liedjes. Voor elk budget hebben wij passend entertainment.


Oktoberfeest » Der Lustige HanslDer Hansl bringt immer Stimmung

Recht uit de Alpenweiden getrokken en met het muzikale hart op de juiste plaats, daarmee karakteriseer je Der Hansl het best. Vol overgave speelt hij het “Kufsteiner Lied”, de “Kuckuckswalzer” of de “Amboß Polka”. Hij zingt de “Schneewalzer” en het aanstekelijke “Trink, Brüderlein, trink”.Met een knipoog speelt hij de Duitse vertaling van “Edelweiß”, en een feest der herkenning is ook het overbekende “Die kleine Kneipe”.Maar daarnaast is hij een groot liefhebber van het wat serieuzere Duitse lied. Hij zingt met passie het romantische “Eine kleine Reise im Frühling mit dir” en evergreens als “Lilli Marleen”, “Gute Nacht, Freunde” of “Sag mir wo die Blumen sind”. Zelfs Drafi Deutschers “Marmor Stein und Eisen bricht” is bij hem in goede handen!

 Bladeren:

Tiroolse muziek en Oktoberfestmuziek met Hannes Kabannes Tiroolse muziek en Oktoberfestmuziek met Hannes Kabannes
Hannes zingt en speelt Tirools en Duits repertoire.

Oktoberfest mit den Rabatzfreunde Oktoberfest mit den Rabatzfreunde
Gezellige Apres Ski en Stimmungsmusik met dit Vlaamse trio

Tiroler Gruppe Flusser Tiroler Gruppe Flusser
Een Tirolerband die een breed repertoire brengt van Schlager, Jodel, Volks en Stimmungsmuziek.

Die Gipfelfreunde Die Gipfelfreunde
Voor Früshoppen, Beierse Bierfeesten of Oostenrijkse feestavonden