logo
Zoeken:

Duitse muziek

FREDDY UND DIE DÜSENJÄGER

FREDDY UND DIE DÜSENJÄGER

Freddy & die Düsenjäger is een nieuwe band met een verrassend repertoire. Zij spelen Duitse liedjes en doen dat op een geheel eigen manier. Verzorgd, verfijnd, nooit te hard en theatraal.

Duitse muziek » Dennie Christian Zanger van Schlagers en Nederlandse muziekBekende zanger van Schlagers, Nederlandstalige en Duitse meezingers.

Dennie Christian
Bekende zanger van Schlagers, Nederlandstalige en Duitse meezingers.
Dennie is al zo'n 35 jaar actief als artiest en zanger.
Sommige mensen behouden ook als ze ouder worden een soort innerlijke jeugd, die het hun mogelijk maakt, in hun doen en laten flexibel en sprankelend van geest te blijven. Mensen, bij wie de jaren geen sporen achterlaten. Dennie Christian is zo’n mens.
De inmiddels 53-jarige had in de afgelopen 35 jaar zowel in Duitsland als ook in de Benelux groot succes als radio- en TV-presentator, als presentator van het Schlagerfestival en als zanger. Tot op heden heeft de in Bensberg geboren zanger ontelbare albums en singles uitgebracht en daarmee een platina en ettelijke gouden elpees verdiend.
Hij straalt nog steeds dezelfde charme en energie uit als in 1973, toen hij met „Rosamunde“ de eerste superhit scoorde.
Maar ook op een ander gebied heeft Dennie Christian een verbazingwekkend talent. Spelenderwijs lukt het hem om zijn positieve levensinstelling, zijn plezier in de omgang met mensen en de liefde voor Duitstalige muziek op het publiek over te brengen.
Door hem werd het „Schlagerfestival“, dat hij sinds 1982 presenteert, tot een van de grootste en meest succesvolle shows in dit genre. Hij presenteerde in de jaren 80 en 90 een wekelijks programma op de Nederlandse radio en het RTL-TV-programma „Musikcafe“.
Ondanks zijn succes is de sympathieke krullenkop met beide benen op de grond gebleven. Voor zijn buren in zijn woonplaats Wardenburg (bij Oldenburg) is Dennie Christian „die aardige vent van hiernaast“. Nog steeds.
Hoewel hij door zijn vele verplichtingen niet veel vrije tijd met zijn gezin kan doorbrengen, kan Dennie Christian het zingen echter gewoonweg niet laten!

Dennie is bij het Schlagerfestival 2011 in Kerkrade bekroond met de Harry Thomas Oeuvreprijs. De zanger kreeg de award die vernoemd is naar de overleden organisator van het festival uit de jaren zeventig en tachtig voor zijn verdiensten voor de schlagermuziek.
 Bladeren:

Zangeres Tiroler Muziek Jopie Vogelvang Zangeres Tiroler Muziek Jopie Vogelvang
Jopie Vogelvang jodelt en zingt Tirools

Tiroolse en Duitse Muziek met Hannes Kabannes Tiroolse en Duitse Muziek met Hannes Kabannes
Hannes zingt en speelt Tirools en Duits repertoire.

Animatie voor Tiroolse feesten met Gunther Animatie voor Tiroolse feesten met Gunther
Stemmingmaker voor Apres Ski en Tirools feest

 Tiroler Musik mit  Gruppe Fluesser Tiroler Musik mit Gruppe Fluesser
Schlager, Jodel en Stimmungsmusik