logo
Zoeken:

 

Seniorenshows

Bent u op zoek naar entertainment voor een speciale dag of een gezellig stukje muziek om uw gasten te vermaken of een speciale act, bij seniorenshows.nl vindt u wat u zoekt. Wij beschikken over een zeer uitgebreid bestand van artiesten, acts en entertainment voor alle doelgroepen. Op deze website presenteren wij een gedeelte van ons aanbod. Zoekt u iets speciaals, aarzelt u dan niet om contact met ons op te nemen.

Seniorenshows.nl is de juiste partner voor het boeken van bijzonder entertainment. Wij zijn al meer dan 30 jaar een betrouwbare en deskundige partner voor het boeken van artiesten en andere acts. Voor senioren, verzorgingshuizen, en buitenevenementen, seniorenshows.nl is een bureau dat alle ingrediënten voor een geslaagd evenement kan leveren.


seniorenshows » Sophie's Sterren en Hits SeniorenprogrammaUw gastvrouw Sophies brengt een interactief en vooral gezellig programma met veel humor en muziek.

Sophie's Sterren en Hits Seniorenprogramma

Uw gastvrouw Sophie brengt een interactief en vooral gezellig programma met veel humor en muziek. Deze 2 x 45 minuten durende show bestaat uit ontvangst, animatie en veel muziek. Met de muzikale quiz kunnen de gasten hun kennis van onze muziekgeschiedenis op peil houden. Dr. Bernard, Oh Sjonnie, Brandend Zand en Oh, wat ben je mooi, zijn enkele van de liedjes die voorbijkomen. Een absolute aanrader voor verpleeghuizen, gezelligheidverenigingen, instellingen en stichtingen. Sophie is een allround artieste met een lange staat van dienst als professioneel entertainer. Zij verzorgt kinderprogramma's, dinnershows(samen met andere zangers en dansgroepen) en is een veelgevraagd presentatrice. Haar kracht ligt in haar enthousiasme en haar mensgerichtheid. Met haar warme persoonlijke benadering weet zij altijd een klik te maken met haar gasten. Haar programma is meerdere keren in zorginstellingen uitgevoerd en roept steevast positieve reacties op. In overleg kan het programma altijd worden aangepast aan thema's zoals landenthemas of jubilea.Acts

Acts

Seniorenshows heeft een groot aantal acts.
Muziek

Muziek

Wat onze muziek doet is het publiek muzikaal amuseren. Het repertoire is Nederlandstalig. Maar toch is er steeds meer vraag naar bvb. Rock and roll.
Entertainment

Entertainment

Met deze show maken Conny en Dick een muzikale wereldreis. Een boeiende reis, waarbij het publiek zich UIT maar zeker ook THUIS zal voelen en waarbij veel te horen, te zien en te lachen valt.